INCHIRIERI AUTO TIMISOARA

Alege West Rent a Car pentru inchirieri auto Timisoara: servicii de calitate, livrare masina in aeroport, 98% clienti multumiti, cel mai bun raport calitate pret.

Rezerva online sau contacteaza-ne la +40 749 54 09 54

Chevrolet Spark de la 16 ‚ā¨/zi

garantie 150 ‚ā¨

inchirieri auto chevrolet spark

vezi detalii

Toyota Aygo de la 17 ‚ā¨/zi

garantie 150 ‚ā¨

rent a car timisoara toyota aygo

vezi detalii

Dacia Logan de la 19 ‚ā¨/zi

garantie 200 ‚ā¨

inchirieri auto dacia logan

vezi detalii

Ford Fiesta de la 20 ‚ā¨/zi

garantie 200 ‚ā¨

inchirieri auto Ford Fiesta

vezi detalii

Renault Clio de la 20 ‚ā¨/zi

garantie 200 ‚ā¨

inchirieri auto timisoara aeroport renault clio

vezi detalii

Ford Fiesta 2019 de la 22 ‚ā¨/zi

garantie 250 ‚ā¨

inchirieri auto Ford Fiesta 2019

vezi detalii

Skoda Rapid de la 25 ‚ā¨/zi

garantie 250 ‚ā¨

inchirieri auto skoda rapid

vezi detalii

Vw Jetta de la 30 ‚ā¨/zi

garantie 300 ‚ā¨

rent a car aeroport timisoara vw jetta

vezi detalii

Chevrolet Cruze de la 33 ‚ā¨/zi

garantie 300 ‚ā¨

inchirieri masini chevrolet cruze

vezi detalii

Scaun bebe 1 ‚ā¨/zi
masini de inchiriat cu scaun bebe

Lanturi de Iarna 1 ‚ā¨/zi
inchiriaza masina cu lanturi de iarna

Navigator – Gps 2 ‚ā¨/zi
inchirieri auto cu gps navigator

REZERVA ACUM garantam cel mai bun raport calitate pret de inchirieri auto in Timisoara

Inchirieri auto Timisoara Aeroport

Daca ajungeti in aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR) oferim¬†posibilitatea de a prelua / preda masina gratuit.¬†Autoturismele pot fi livrate gratuit¬†in timpul orelor de program (Luni ‚Äď Duminica 08:00 ‚Äď 21:30). West Rent a Car¬†aplica in afara programului o¬†taxa fixa de 10 ‚ā¨¬†in situatia de¬†Preluare ‚Äď Predare masina¬†in afara programului¬†(de la 21:30 ‚Äď 08:00)¬†din Timisoara sau Aeroportul Traian Vuia.¬†La sosire in aeroportul din Timisoara un agent West Rent a Car va va¬†astepta la iesire din incinta aeroportului cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Semnarea¬†contractului, precum si predarea masinii se face in¬†aeroport.

Inchirieri auto Timisoara ieftine

Cauti inchirieri auto Timisoara ieftine? Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Timisoara la preturi mici. West Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto LOW COST in extrasezon bazate pe transparenta, siguranta, punctualitate. Toate tarifele de inchirieri masini afisate contin: TVA, ASIGURARE, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA.  Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.

Inchirieri auto Timisoara fara card de credit

O conditie importanta pentru a inchiria o masina este de a avea un card de credit. Motivul pentru care ai nevoie de un card de credit este ca firmele de inchirieri auto opresc ca o garantie (depozit) de siguranta o anumita cifra, in functie de categoria de masini de inchiriat sau perioada de inchiriere efectiva. Cifra nu este desenata mereu, ci doar blocat. In momentul in care clientul returneaza masina fara daune, garantia este deblocat, anumite companii retin blocata si pana la cateva saptamani respectiva garantie, politica fiind simpla, siguranta deplina ca masiniile inchiriate nu au avut daune acunse. Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit in Timisoara ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

Inchirieri auto iesire din tara

Pentru a inchiria o masina in afara tarii este important sa stabilim cu exactitate kilometri care vor fi parcursi pe perioada respectiva. Masinile noastre pot fi inchiriate din Timisoara in toata Europa in anumiti termeni si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati. Cand rezervi o masina de la West Rent a Car pentru a te deplasa in strainatate este necesar sa iei in considerare anumite aspecte importante:

  • garantia aferenta inchirierii se calculeaza in functie de locatie, perioada si km parcursi;
  • in general, toate autoturismele sunt inchiriate in tariile din Comunitatea Europeana (Italia, Germania, Spania, Franta, Croatia, Grecia, etc);
  • in cazul¬†tariilor non Europene, persoana denumita in contract trebuie sa obtin procura in vederea calatorie in aceste locatii (Rusia, Moldova, Elvetia, Serbia, Turcia, etc).

Preturi inchirieri auto Timisoara

Toate¬†preturile de inchirieri auto afisate contin¬†TVA, ASIGURARE, ROVINIETA, KM NELIMITATI, ASISTENTA RUTIERA NON STOP si sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei.¬†Toate autoturismele noastre cu o vechime de pana in 5 ani includ in tariful inchirierii Asigurarea RCA + FULL CASCO.¬†Pentru autoturismele cu o vechime de peste 5 ani¬†oferim Asigurare RCA. Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la cele mai bune preturi,¬†rapiditate si flexibilitate in inchirierea masinilor prin eliminarea formalitatilor excesive existente uneori in domeniul de¬†inchirieri auto.¬†In vederea alegerii masinii potrivite va rugam verificati oferta de preturi si tipul autoturismelor de mai sus: EX: clasa Mini ‚Äď Chevrolet Spark, Toyota Ayogo, clasa Economy ‚Äď Dacia Logan, clasa Compact ‚Äď Ford Fiesta sau Renault Clio modelul nou, Vw Jetta din clasa Medie, Chevrolet Cruze din clasa Full Size, si nu numai.

Firma inchirieri auto Timisoara

West Rent a Car este o firma de inchirieri auto in Timisoara cu experienta in domeniul rent a car care ofera servicii la cel mai bun raport calitate / pret. Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri auto in Timisoara. Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirieri auto Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa obtine siguranta si confortul de care aveti nevoie. Ne-am extins serviciile, facand livrari in orasele Lugoj, Arad, precum si preluari si predari pe raza municipului Timisoara si in aeroportul Traian Vuia. Flota noastra de inchirieri auto include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra

INCHIRIAZA MASINA fara avans, fara card de credit, toate taxele incluse, garantie minima.

INFORMATII SI INTREBARI INCHIRIERI AUTO