Asigurarea de inchiriere auto acopera costul daunelor care ar putea aparea cu vehiculul. Incheierea unei astfel de asigurari de inchiriere de masini poate insemna diferenta dintre o calatorie de vis si/sau o cheltuiala asumata.

Alegerea politicii potrivite poate parea dificila, avand in vedere ca exista atat de multe optiuni si furnizori diferiti. Va sfatuim sa cititi mereu termenii si conditiile companiilor rent a car inainte sa alegeti o asigurare de inchiriere de masina potrivita pentru calatoria dvs.

asigurare inchirieri masini timisoara

Tipuri de asigurari pentru masinile de inchiriere?

 

Pentru flexibilitate dvs. oferim trei tipuri de asigurari pentru inchiriere masinilor noastre: Asigurare Normala RCA, Asigurare Full Casco cu Garantie, Asigurare Full Casco cu Garantie Zero.

Asigurare Normala RCA – toate preturile afisate pe site includ deja o asigurare de baza, asigurare rca. ASIGURARE NORMALA RCA este asigurarea de Raspundere Civila Auto care ofera beneficiarului dreptul de a circula cu automobilul pe drumurile publice. In cazul producerii unui accident rutier din vina clientului, acesta isi asuma responsabilitatea pentru reparatiile integrale.

Asigurare Full Casco cu Garantie (Fransiza) – denumita si SCDW este taxa pentru reducerea responsabilitatii in caz de dauna sau furt. In cazul unui accident din vina clientului, acesta raspunde doar cu valoare Fransizei. Pretul acesteia variaza de la 5€ si 10€ pe zi, in functie de zile de inchiriere si clasa autoturismului.

Asigurare Full Casco cu Garantie Zero – sau SCDW cu Fransiza Zero ofera clientului raspundere zero pentru daunele produse autovehiculului in caz de accident, furt sau incendiu. Pretul acesteia variaza de la 10€ si 15€ pe zi, in functie de zile de inchiriere si clasa autoturismului.

Pentru intrebari sau nelamuriri privind tipul de asigurare de inchiriere auto potrivit esigentelor dvs., ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau la numarul de Tel. +40 749 54 09 54

Articole relationate cu asigurare inchiriere masina