Care sunt cardurile de credit valabile pentru a inchiria o masina

care sunt cardurile de credit valabile pentru a inchiria o masina

Cele mai utilizate cardurile de credit pentru inchirierea unei masini in Aeroportul din Timisoara sunt Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Vom introduce unele concepte de baza privind moneda electronica, astfel incat sa se clarifice orice indoieli si neintelegeri, cauzate, uneori din comunicari eronate de la persoane fizice care presupun unele detalii.

Moneda electronica este impartita in carduri de ATM-uri si carduri de credit. Carduri de ATM-uri sunt utilizate exclusiv pentru platile finale. Cardurile de credit sunt impartite in carduri de debit (prepaid) si carduri de credit financiare. Acestea din urma sunt singurele care pot furniza securitate si sunt, prin urmare, valabile pentru depozitele la compania de inchiriere de masini la momentul incheierii contractului. Acestea sunt emise de catre emitenti Visa, Mastercard, American Express. Bancile actioneaza ca intermediari, si acorda solicitantului (titularului) crearea unui fel de incredere, stabilind o limita de utilizare lunara (plafon). Reteaua de firme (comercianti) incheie un contract cu entitatea emitenta (Visa, Mastercard si banci) si se angajeaza sa accepte carduri de credit financiare ai alte instrumente de plata electronica.

Motivul pentru care ai nevoie de un card de credit, este ca firmele de inchirieri masini opresc ca o garantie (depozit) de siguranta o anumita cifra, in functie de categoria de masini de inchiriat sau perioada de inchiriere efectiva. Cifra nu este desenata mereu, ci doar blocat. In momentul in care clientul returneaza masina fara daune, garantia este deblocat, anumite companii retin blocata si pana la cateva saptamani respectiva garantie, politica fiind simpla, siguranta deplina ca masiniile inchiriate nu au avut daune acunse, precum si avantajul sumei de bani pe care o poate rula. Pentru anumite categorii de autovehicule, cum ar fi masini de lux, ar putea fi, de asemenea, solicitate doua carti de credit, in numele conducatorului auto. Cardul de credit trebuie sa fie adresat conducatorului principal al masinii. Din motive evidente, nu pot fi acceptate cardurile de credit ale altor persoane.

Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

separator west rent a car timisoara

Articole utile, sfaturi relevante pentru inchirieri auto