Modalitati de plata pentru inchirierea unei masini in Timisoara

Pentru a inchirat un autoturism prin West Rent a Car, clientul poate opta la una din cele trei modalitati de plata:

inchirieri masini timisoara plata numerar cash

Plata cash (numerar)

Plata in numerar (cash) se face in momentul preluari autoturismului, nu se percep plati in avans. Clientul poate plati cu urmatoarele monede: RON, EUR, USD, GBP, la cursul BNR din ziua semnarii contractului. In momentul platii vi se emite factura fiscala si chitanta.

inchirieri auto timisoara plata cu card de credit

Plata cu cardul de credit

Pentru cei care opteaza la plata cu cardul, trebuie stiut ca acceptam doar urmatoarele carduri de credit: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, pentru aceasta operatiune aplicandu-se un comision de 2% din valoare tranzactiei. In momentul platii vi se emite factura fiscala, bon de POS si chitanta.

rent a car timisoara transfer bancar

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar in contul West Rent a Car trebuie efectuata in avans, astfel incat sa fie permisa incasarea banilor inainte de preluarea autovehiculului de catre client. Odata ce ati efectuat transferul bancar, trebuie sa ne trimiteti dovada platii la adresa de email westrentacar.com@gmail.com, pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra.

Pentru alte intrebari privind modalitatile de plata pentru inchirierea unei masini in Timisoara, ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau la numarul de tel. +4 0749 540 954 sau scriindu-ne la adresa de e-mail westrentacar.com@gmail.com

separator west rent a car timisoara

Articole utile, sfaturi relevante pentru inchirieri auto