Cauti inchirieri auto Timisoara? Alege West Rent a Car si vei beneficia de servicii impecabile de inchirieri masini caracterizate prin flexibilitate, rapiditate si transparenta.

inchirieri auto flexibilitate rapiditate

Flexibilitate

Flexibilitatea o caracteristica foarte importanta in serviciile de inchirieri masini, de aceea West Rent a Car ofera o gama larga de oferte de masini de inchiriat din care puteti alege ( clasa Mini – Chevrolet Spark, Toyota Ayogo, clasa Economy – Dacia Logan 2018, clasa Compact – Ford Fiesta sau Renault Clio modelele noi, Noul model Skoda Rapid din clasa Medie, Chevrolet Cruze din clasa Standard, si nu numai ). Indiferent de preferinte sau nevoi, poti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru tine. Oferim flexibilitate in preluarea / predarea autoturismului din aeroportul Traian Vuia din Timisoara (TSR), precum si livrare pe raza municipiului Timisoara si in orasele Lugoj, Arad.


Nicolas Nicodemus – „This is an amazing company that not only gives you amazing flexibility around Timisoara, but also some amazing cars. Amazing, amazing, amazing! I was very thankful with the vw golf you rent me. Without doubts, the best manual car I drove in my life. Nice cars, good prices, I will recommend you to all people I know that has interess in renting cars in Timisoara.”

Rapiditate

Intr-o societate in care timpul este extrem de pretios, rapiditatea cu care iti servesti clienti este foarte importanta in domeniul Rent a Car. Rapiditatea cu care se ras­punde la telefon sau online reprezinta un in­di­ca­tor care ne defineste.


Robert David„Am fost foarte mulțumiți. Rapiditate si eficienta in rezervare si la ridicarea / predarea mașinii. Va multumim.”

Transparenta

Daca alegi sa pleci intr-o calatorie cu o masina inchiriat de la West Rent a Car beneficiezi de transparenta maxima, lucru foarte rar intalnit in prezent la firmele de profil. Costurile noastre sunt definite clar << PRET AFISAT = PRET FINAL (Include Toate Taxele), Garantia Minima Cash 150 € – 300 € >>.

inchirieri auto transparenta

Sustinem Transparenta 100% si dezaprobam serviciile care includ comisioane ascunse si costuri suplimentare. Transparenta este importanta pentru noi deoarece ne dorim ca intotdeauna clientii sa fie multumiti.

Mihai Cucu„Transparenta, seriozitate, servicii de calitate.”

Acestea sunt cateva dintre avantajele West Rent a car Timisoara. Pentru mai multe detalii legate de oferte si/sau informatii, nu ezitati sa ne contactati la tel.  0749.540.954 si echipa noastra va sta la dispozitie.