Inchirierea pe termen lung pentru persoane juridice sau fizice este o alternativa valabila pentru cei care doresc o masina noua, evitand grijile birocratiei si intretinerii. Printr-o taxa lunara fixa ​​te poti bucura confortabil de masina ta si de numeroasele servicii incluse in pret!

CONTACT Rezervari Inchiriere Auto pe Termen Lung +40 749 54 09 54

RENT A CAR TERMEN LUNG

Ce inseamna inchiriere auto pe termen lung

Inchirierea pe termen lung este un serviciu care va permite sa utilizati o masina cu o vechime de 1 la 5 ani, pe o perioada de timp stabilita printr-un contract, fara a suporta costuri de administrare. Durata contractului este de obicei cuprinsa intre 6 si 36 de luni, in functie de cerintele clientiilor:

– kilometri pe care planuiti sa-i efectuati
– tipul de masina: masina mica, sedan

Inchirierea unei masini pe termen lung inseamna a lasa in urma toate problemele asociate cu intretinerea masinii, iar acest lucru este valabil atat pentru masinile de serviciu, cat si pentru solutiile private.

 

Masini si preturi inchiriere pe termen lung

Va invitam sa consultati oferta noastra de preturi si masini pentru inchiriere pe termen mediu si lung, iar pentru alte informatii sau nelamuriri va stam la dispozitie prin formularul de contact de mai jos.

Contractul de inchiriere pe termen lung include urmatoarele avantaje:

  • asistenta tehnica si rutiera,
  • mentenanta si revizii anuale,
  • anvelope de sezon (vara, iarna)
  • asigurare RCA, asigurare FULL Casco, 
  • inspectia tehnica periodica

Pretul masinilor de inchirieri de masini pe termen lung sunt calculate in functie de vechimea autovehicului inchiriat si clasa acestuia (economy, compacta, standard). Indiferent de bugetul si exigentile dvs. va asiguram ca impreuna putem gasi o solutie avantajoasa pentru a putea colaborare.

Inchirierea pe termen lung este o alegere buna atunci cand aveti nevoie de o masina pentru o perioada limitata de timp, in loc sa o cumparati, o puteti inchiria pur si simplu.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul +40 749 54 09 54 pentru a discuta despre cum am putea colabora sau puteti completa formularul alaturat.

Solicita o oferta rent a car pe termen lung

11 + 7 =

* Prin trimiterea prezentului formular va dati acordul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de catre West Rent a Car

** Pentru informatii suplimentare va ruga sa cititi cu atentie termenii si conditiile de inchiriere