In general, West Rent a Car percepe, la inchirierea unei masini, garantie/depozit, care difera in functie de valoarea masinii inchiriate. De curand am introdus si serviciul de inchirieri auto Timisoara fara garantie, cu posibilitatea de a inchiria fara garantie, direct din Aeroportul Traian Vuia.

Inchirieri auto Timisoara fara garantie

 

Inchirieri masini in Timisoara fara garantie / depozit

 

Garantia denumita si depozit reprezinta suma de bani blocata de la client de catre de firma, in scopul inchirieri unei autoturism. Dupa semnarea contractului clientul sa obliga sa plateasca in avans costul inchirierii plus garantia stabilita. Garantia se lasa sub forma de preautorizare a sumei pe un card de credit sau in cash (numerar). Aceasta se va restitui la receptia autoturismului inchiriat.

 >> REZERVA O MASINA DE INCHIRIAT FARA GARANTIE <<


In cazul in care clientul opteaza pentru inchiriere FARA GARANTIE, acesta va plati intre 20% si 30% din cuantumul garantiei, iar aceasta suma, spre deosebire de garantie, nu va fi mai rambursata.

Inchirieri auto Timisoara fara depozit

Pentru intrebari privind serviciul de inchiriere fara garantie, ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau la numarul de Tel. +40 749 54 09 54

Articole relationate cu inchirieri auto fara garantie

Asigurare inchirieri auto

Asigurarea de inchiriere auto acopera costul daunelor care ar putea aparea cu vehiculul. Incheierea unei astfel de asigurari de inchiriere de masini poate insemna diferenta dintre o calatorie de vis si/sau o cheltuiala asumata. Alegerea politicii potrivite poate parea...