Sarbatorile de iarna sunt aproape, si ca in fiecare an, ocazia perfecta de a sarbatori Craciun si Revelion este acasa, in Romania, alaturi de familie sau prieteni. Daca calatoriti cu avion in Timisoara cel mai convenabil este inchirierea unui autoturism. Cu West Rent a Car, aveti ocazia in perioada sarbatorilor de a inchiria o masina de craciun si revelion fara griji, direct din aeroportul din Timisoara, 98% din clienti ne recomanda.

Pentru vacanta de iarna, dorim sa va oferim tot confortul si siguranta de a merge oriunde doriti. Siguranta este principala preocupare a noastra: siguranta autoturismului si a pasagerilor. Masiniile pe care le ofera West Rent a Car pot garanta siguranta si calitate atat din punct de vedere tehnic cat si estetic, exact asa cum ai nevoie, pentru a te bucura de comoditate la volan si relaxare.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba despre inchirieri auto este confortul. Cel mai probabil, nimic nu e mai important in momentul in care pornesti la drum, decat sa te simti confortabil, sa ai un drum linistit si sa ajungi in siguranta la destinatie.

Inchirieri masini de craciun

Care sunt cele mai inchiriate modele pentru sarbatorile de iarna

De obicei de Craciun se calatoreste in familie, astfel ca cele mai solicitate masini de inchiriat sunt: clasa economy (Dacia Logan), clasa medie (Skoda Rapid), clasa standard (Chevrolet Cruze, Skoda Octavia), masinile de teren – suv (Dacia Duster, Ford Kuga), cu portbagajul spatios, fiabile si confortabile pentru orice tip de calatorie. Categoriile economy si medie, fiind cele mai solicitate.

Cat dureaza perioada de inchiriere pentru vacanta de iarna

In mini vacanta de iarna, in medie, clienti solicita o masina de inchiriat per o perioada de la 7 – 15 zile. Exista exceptii in care, clienti apeleaza la o perioada mai lunga de timp, tip 20 – 30 zile pentru sarbatorile de iarna.

<< REZERVA O MASINA PENTRU SARBATORILE DE IARNA >>