Inchirieri masini Timisoara

inchirieri masini timisoara
West Rent a Car este o firma de inchirieri masini tanara si dinamica care a inregistrat o crestere rapida in ultimii ani. Grija pentru calitatea serviciilor oferite, siguranta, punctualitate, sunt doar cateva dintre aspectele pentru care clientii nostri ne percep ca fiind un partener de incredere pentru serviciile de inchirieri masini Timisoara.

Oferta inchirieri masini Timisoara prin West Rent a Car

West Rent a Car¬†ofera servicii de inchirieri masini¬†in Timisoara¬†si inchirieri masini ieftine cu¬†preturi¬†incepand de la 16 ‚ā¨ (tva + toate taxele incluse), bazate pe¬†transparenta, calitate si¬†siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a¬†inchiria o masina si fara un¬†card de credit.¬†Rezerva acum o masina¬†pentru a gasi cea mai buna oferta de pret.

West Rent a Car Timisoara include in pretul inchirierii: TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile. Masina pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.

Cel mai simplu mod de a descoperi Timisoara¬†si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini. Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirieri masini¬†Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa¬†obtineti siguranta si confortul¬†de care¬†aveti nevoie.¬†Gama¬†noastra de masini de inchiriat¬†include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca¬†intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la¬†‚Äst0749540954 ‚Ästsi echipa noastra va poate¬†ajuta in vederea alegerii potrivite.

Pentru alte intrebari privind ofertele si preturi de inchiriere auto, ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau scriindu-ne la adresa de e-mail. westrentacar.com@gmail.com.

separator west rent a car timisoara

Despre inchirieri masini

Inchiriaza Dacia Logan 2021

REZERVA ACUM Dacia Logan 1.0 TCe 90   Caracteristici   Inchiriaza noul Logan in Timisoara   Cu totii ne amintim ziua in care si-a facut aparitia Dacia Logan in 2005, sedanul ''low cost'' care a revolutionat piata prin democratizarea mobilitatii pe patru roți. 15 ani...

cite»ôte mai mult

Flota masini