Masini de inchiriat in Timisoara, cere oferta de pret online

preturi oferte inchirieri auto timisoara

Oferta inchirieri auto in Timisoara prin West Rent a Car

masini de inchiriat in timisoara cere oferta de pret online west rent a carWest Rent a Car¬†Timisoara ofera servicii de inchirieri auto¬†si inchirieri masini ieftine cu¬†preturi¬†incepand de la 16 ‚ā¨ (tva + toate taxele incluse), bazate pe¬†transparenta, calitate si¬†siguranta, oferindu-le clientiilor sai posibilitatea de a¬†inchiria o masina si fara un¬†card de credit.¬†Rezerva acum o masina¬†pentru a gasi cea mai buna oferta de pret.

West Rent a Car,¬†include in pretul inchirierii:¬†TVA, ASIGURARE RCA, KILOMETRI NELIMITATI, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA, preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei.¬†Numarul nelimitat de kilometri¬†se aplica doar pentru rezervarile de 4 sau mai multe zile.¬†Masina¬†pot fi inchiriata si in afara tarii pe anumite termene si conditii, tariful inchirierii respective¬†se calculeaza in functie de perioada si km efectuati.¬†West Rent a Car¬†aplica o taxa fixa de 10 ‚ā¨ in situatia de¬†Preluare‚ÄďPredare masina¬†in afara programului (de la 21:30 ‚Äď 08:00)¬†din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Cel mai simplu mod de a descoperi Timisoara¬†si imprejurimile sale, este cu siguranta la bordul unei masini. Exista mai multe optiuni atunci cand vine vorba de inchirierea unui autoturism in Timisoara, dar credem ca serviciul nostru de calitate, va asigura sa¬†obtineti siguranta si confortul¬†de care¬†aveti nevoie.¬†Gama¬†noastra de masini de inchiriat¬†include cate ceva pentru fiecare gust si buget. Oricare ar fi cerintele voastre, puteti fi sigur ca avem solutia de masini de inchiriat pentru dumneavoastra. Daca¬†intr-adevar gasiti dificultate in alegerea masini dorite, nu ezitati sa ne contactati la¬†‚Äst0749540954 ‚Ästsi echipa noastra va poate¬†ajuta in vederea alegerii potrivite.

Pentru alte intrebari privind ofertele si preturi de inchiriere auto, ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau scriindu-ne la adresa de e-mail. westrentacar.com@gmail.com.

separator west rent a car timisoara

Despre inchirieri auto

 

 

Inchirieri masini pentru Uber, Bolt

West Rent a Car va pune la dispozitie in Timisoara diverse masini de inchiriat pentru Transport Alternativ: Uber sau Bolt. Durata contractului este de obicei cuprinsa intre 12 si 36 de luni, in functie de cerintele clientiilor, cu posibilitate de prelungire....

cite»ôte mai mult

Inchiriaza Dacia Logan 2021

REZERVA ACUM Dacia Logan 1.0 TCe 90   Caracteristici   Inchiriaza noul Logan in Timisoara   Cu totii ne amintim ziua in care si-a facut aparitia Dacia Logan in 2005, sedanul ''low cost'' care a revolutionat piata prin democratizarea mobilitatii pe patru roți. 15 ani...

cite»ôte mai mult

Flota masini

 

Inchirieri auto Chevrolet Spark de la 16 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Toyo Aygo de la 17 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Dacia Logan de la 19 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Ford Fiesta de la 19 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Vw Polo de la 19 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Vw Golf de la 28 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Vw Jetta de la 30 ‚ā¨/zi
Inchirieri auto Chevrolet Cruze de la 33 ‚ā¨/zi