Politica de confidentialitate | West Rent a Car Timisoara

1. Informatii

  1. In conformitate cu regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Dobre Dumitru Razvan, NR. INREGISTRARE: F08/904/15.07.2014, CUI: 33385302, proprietar al site-ului West-rent-a-car.com, va aducem la cunostinta ca va prelucra datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu respectarea drepturilor si a protectiei vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.
  2. Datele personale sunt colectate atunci cand va inregistrati pe site, in timpul utilizarii serviciilor de noi furnizate.
  3. Procedurile utilizate pentru a opera pe site, achizitioneaza de asemenea, date a caror transmitere este implicita in utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet. Astfel de date include adresele IP si adrese URL, precum si alti parametri referitori la sistemul informatic al utilizatorului. Aceste date sunt utilizate in scopul de a obtine informatii statistice anonime despre site. West-rent-a-car.com foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google pentru colectarea automata a datelor in scopuri statistice si pentru a ajuta site-ul sa analizeze modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Fiecare utilizator are posibilitatea de a dezactiva utilizarea “cookies” in orice moment direct din setarile browser-ului sau.
  4. Utilizatorul garanteaza autenticitatea datelor furnizate, si da acordul pentru folosirea, de asemenea, confirmand ca a citit urmatoarele informatii.

2. Metode si Obiectivele de tratament

  1. Datele sunt prelucrate in computer sau dispozitive electronice de stocare a informatiilor.
  2. Tratamentul lor se face: pentru a furniza serviciile prezentate pe site-ul West-rent-a-car.com; pentru furnizarea de consiliere si asistenta telefonica pentru clienti, de asemenea, prelungit in raport cu nevoile individuale; pentru monitorizarea si prevenirea fraudei si utilizarea neautorizata a serviciului; pentru a masura eficienta si caracterul adecvat al serviciului oferit de site-ul West-rent-a-car.com; pentru a raspunde la comentariile si mesajele trimise de clienti; a indeplinit obligatiile legale in general; pentru comercializare si marketing, cum ar fi informare si promovare a produselor si serviciilor, recunoastere a calitatii serviciilor furnizate, studii de piata etc ….
  3. West-rent-a-car.com poate folosi email-ul pentru a trimite informatii utilizatorilor si buletine informative regulate privind serviciile de utilizare a site-ului.
  4. Utilizatorii se pot opune in orice moment, la prelucrarea datelor cu caracter personal care le privesc in scopul efectuarii cercetarii de piata sau comunicarii comerciale.

3. Date

  1. Informatiile personale sunt furnizate gratuit de catre utilizator, iar colectarea lor permite accesul la o buna functionalitatea a site-ului West-rent-a-car.com; furnizarea de informatii este facultativa, dar refuzul de furnizare al acestora, exclude posibilitatea utilizarii serviciului.

4. Drepturile dvs.

  1. Fiecare utilizator are dreptul: sa cunoasca existenta datelor cu caracter personal care o privesc; sa cunoasca originea datele care o privesc; sa cunoasca scopurile si metodele de tratament; sa cunoasca logica aplicata in cazul tratamentului cu instrumente electronice; sa cunoasca detaliile proprietarului si managerii de tratament; sa cunoasca persoanele sau clasele de persoane carora datele cu caracter personal pot fi divulgate; actualizarea, rectificarea sau integrarea datelor cu caracter personal care o privesc; anularea, transformarea in forma anonima sau blocarea datelor cu caracter personal care o privesc, a carui tratament nu a fost autorizat in mod corespunzator; de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor pertinente in vederea colectarii; sa se opuna prelucrarii datelor prevazute in scopul trimiterii material publicitar sau in scopul de informatii comerciale.

Pentru intrebari, modificari sau anulari de date personale, ne puteti contacta direct la pagina de CONTACT sau la numarul de Tel. +40 749 54 09 54 sau scriindu-ne la adresa de e-mail. westrentacar.com@gmail.com.