Renault Clio 1.0 SCe

 

Carburant: Benzina

Putere: 65 CP

Clasa: compacta

Consum mixt: 4,9 %

Transmisie: Manual

Numar locuri: 5

Emisii: CO2 111 g/km

Caracteristici

 

N

Aer conditionat

N

6 airbag-uri + abs

N

Faruri de zi LED

N

Radio + Bluetooth

N

Cutie de viteze 5 + 1

N

Sistem de franare cu ABS

N

Inchidere centralizata

Inchirieri auto Timisoara – Renault Clio 2023 prin West rent a car

 

Renault Clio 2023 este un model iconic al Casei Franceze, pe piata din 1990. Au existat cinci generatii de Renault Clio si, din cand in cand, designul sau a fost actualizat pentru a tine pasul cu vremurile, precum, de exemplu, manerele usilor din spate integrate in stalpi masini pentru a da mai mult impuls liniei.

Compactul francez are 4,05 metri lungime, 1,44 metri inaltime si 1,80 metri latime, cu un portbagaj care are o capacitate standard de 391 de litri. Odata cu cel mai recent restyling, masina a primit modificari substantiale, habitaclu fiind reproiectat in totalitate.

Gata cu materialele plastice rigide, ci, doar materiale moi la atingere, cu instrumente care comuta de la analogic la digital si un display tactil al sistemului multimedia Renault de la 7 la 9,3 inci, in funcție de nivelurile de echipare.

Sistemele de asistenta si siguranta la conducere includ franare automata de urgenta cu recunoastere a pietonului, control adaptiv al vitezei de croaziera cu funcție stop&go pentru versiunile cu cutie de viteze automată si sistem de intreținere a benzii de rulare.

Versiunea Renault Clio 2023 SCe 65 propusa de West Rent a Car , include in pretul inchirierii: ASIGURARE RCA, ROVINETA SI ASISTENTA RUTIERA. Oferim de asemenea posibilitatea de a opta pentru Asigurare SCDW cu Fransiza (pretul acesteia variaza de la 5€ si 10€ pe zi, in functie de zile de inchiriere), precum si Asigurare SCDW cu Fransiza ZERO (pretul acesteia variaza de la 10€ si 15€ pe zi, in functie de zile de inchiriere).

Preturile sunt aplicate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Numarul nelimitat de kilometri se aplica doar pentru rezervarile facute de 4 zile in sus. West Rent a Car aplica o taxa fixa de 10 € in situatia de Preluare–Predare masina in afara programului (de la 21:00 – 09:00) din aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Despre inchirieri auto

 

 

Dacia Logan Prestige 2023

REZERVA ACUM Dacia Logan 1.0 Tce  Caracteristici   Rent a Car Timisoara - Dacia Logan Prestige 2023 Modelul Dacia Logan 2023 se evidentiaza prin sigla marcii restilizata. Dacia a prezentat restyling-ul Loganului, un sedan deosebit de apreciat de clientii sai...

citește mai mult

Asigurare inchirieri auto

Asigurarea de inchiriere auto acopera costul daunelor care ar putea aparea cu vehiculul. Incheierea unei astfel de asigurari de inchiriere de masini poate insemna diferenta dintre o calatorie de vis si/sau o cheltuiala asumata. Alegerea politicii potrivite poate parea...

citește mai mult

Inchirieri masini pentru Uber, Bolt

West Rent a Car va pune la dispozitie in Timisoara diverse masini de inchiriat pentru Transport Alternativ: Uber sau Bolt. Durata contractului este de obicei cuprinsa intre 12 si 36 de luni, in functie de cerintele clientiilor, cu posibilitate de prelungire....

citește mai mult

Inchiriaza Dacia Logan 2021

REZERVA ACUM Dacia Logan 1.0 TCe 90   Caracteristici   Inchiriaza noul Logan in Timisoara   Cu totii ne amintim ziua in care si-a facut aparitia Dacia Logan in 2005, sedanul ''low cost'' care a revolutionat piata prin democratizarea mobilitatii pe patru...

citește mai mult