Ca in fiecare an, 14 februarie este sarbatorita Sfantul Valentin (Ziua Indragostitilor), cea mai romantica zi a anului. Exista un cadou mai bun pentru Ziua Indragostitilor decat o calatorie romantica? Profitati de reducerile West Rent a Car Timisoara de 10 – 20 % de la preturile de masini de inchiriat afisate pe site si bucurati-va de o calatorie de neuitat.

<< REZERVA O MASINA DE VALENTINE’S DAY >>

 

Semnificatia sarbatorii Valentine’s Day

 

Ziua Indragostitilor „Valentine’s Day” este sarbatoarea indragostitilor si dateaza din epoca romana, in 496 d.Hr. C., atunci cand Papa Gelasius I a vrut sa puna capat lupercaliei, vechi rituri pagane dedicate zeului fertilitatii Luperco.

Nascut in Terni, Italia in 176 d.Hr., Valentino a fost un episcop roman care a fost martirizat. El a fost ales patronul iubitorilor, deoarece legenda spune ca Valentino a fost primul religios care a celebrat unirea dintre un legionar pagan si un tanar crestin, aparand asadar, libera alegere a partenerului. De asemenea, s-a remarcat in timpul activitatii sale de evanghelizare, ca vindecator al epilepticii.

 

rezerva o masina de inchiriat de ziua indragostitilor

 

Pentru a rezerva un autoturism de Ziua Indragostitilor, puteti completa formularul online, direct pe site la pagina REZERVARI sau in alternativa, ne puteti contacta la numarul de Tel. +40 749 54 09 54